понеділок, 30 жовтня 2017 14:20

Команда Юрія Сьоміна розтрощила на виїзді головний клуб Росії

Команда Юрія Сьоміна розтрощила на виїзді головний клуб Росії
"Локомотив" Юрія Сьоміна став переможцем першого кола чемпіонату Росії

Московський "Локомотив" обіграв у гостях санкт-петербурзький "Зеніт" в 15-му турі російської футбольної прем'єр-ліги (РФПЛ).

Зустріч відбулася у неділю, 29 жовтня, на стадіоні "Крестовський" і завершилася з рахунком 0:3. Дубль зробив перуанський півзахисник Джефферсон Фарфан, забивши на 58-й і 69-й хвилинах матчу. Третій гол на рахунку російського хавбека Олексія Міранчука, якому асистував Фарфан.

Після 15 ігор "Локомотив" лідирує у чемпіонаті з 32 очками. Залізничники стали переможцями першого кола. "Зеніт" займає друге місце в турнірній таблиці з 29 очками.

"Я вже забув, коли "Локомотив" вигравав у Пітері, по-моєму, в 2004-му, коли стали чемпіонами. Можливо, це символічно. Ми витримали тиск "Зеніту" у першому таймі. У них було достатньо моментів, виручали Гільєрме і захисники. Другий тайм був наш. Я можу тільки подякувати хлопцям за те, що вони виконали те, над чим ми працювали на тренуваннях, за самовіддачу. Вони молодці.

Як все станеться, знав тільки восьминіг Пауль, але він помер. Будемо грати від гри до гри

Я завжди оптимістичний, але не треба бігти попереду потяга. Закінчилося тільки перше коло, ми раді, що його виграли. Найголовніше - те, що все народжується в роздягальні. Там у нас все в порядку. Ми з командою розуміємо, куди йдемо. Як все станеться, знав тільки восьминіг Пауль, але він помер. Будемо грати від гри до гри", - сказав після матчу наставник "Локомотива" Юрій Сьомін.

У 2008-му він Сьомін став головним тренером київського "Динамо". Через рік виграв чемпіонат України і вийшов до півфіналу Кубка УЄФА, де програв "Шахтареві" - майбутньому переможцю.

26 травня 2009 розірвав контракт з "Динамо" через бажання повернутися в "Локомотив". В кінці 2010-го вдруге очолив "Динамо", підписавши контракт на три з половиною роки. Повторного успіху не досяг і у вересні 2012 року був звільнений.

Після "Динамо" Сьомін тренував "Габалу", "Мордовію" і "Анжі". 26 серпня 2016 року він учетверте за кар'єру був призначений головним тренером "Локомотива".

2 травня 2017 року Юрій Сьомін уп'яте в кар'єрі виграв Кубок Росії, обійшовши за кількістю перемог в турнірі Валерія Газзаєва, який чотири рази приводив до трофею ЦСКА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Без Ярмоленка результат у єврокубках буде сумний. Тому Суркіс його не продає"

"Зеніт" - найбагатший клуб Росії. За інформацією ЗМІ його річний бюджет становить $185 млн.

Зараз ви читаєте новину «Команда Юрія Сьоміна розтрощила на виїзді головний клуб Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі