четвер, 17 липня 2008 15:20

Команда Рікко знялася з "Тур де Франс"

Команда "Saunier Duval" прийняла рішення знятися з "Тур де Франс" після того, як допінг-проба на ЕРО гонщика велогруппи Ріккардо Рікко виявилася позитивною.

"Це наше рішення, а не ініціатива організаторів "Туру". Ми всією командою відповідаємо за те, що трапилося", - заявив спортивний директор "Saunier Duval" Матксін Фернандес.

Сам 24-річний Рікко був затриманий перед стартом сьогоднішнього 12-го етапу, а коли поліцейські забирали італійця з командного автобуса, порушника освистали глядачі. Проба була взята у переможця двох гонок "Великої петлі"-2008 після четвертого етапу.

Рікко став третім учасником нинішнього "Туру", викритим в застосуванні заборонених засобів. До цього на допінгу попалися два іспанські гонщики - Мойзес Дуеньяс з команди Barloworld і Мануель Бельтран з Liquigas. Причому, зі слів президента Французького антидопінгового агентства П"єрра Бордрі, всіх трьох велосипедистів викрито в застосуванні одного і того ж препарату - їх тести на еритропоетин (ЕРО) виявилися "ненегативними".

"Спорт-Экспресс"
Зараз ви читаєте новину «Команда Рікко знялася з "Тур де Франс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі