середа, 03 березня 2021 22:14

Команда першої ліги вибила "Шахтар" із Кубка України

Команда  першої ліги вибила "Шахтар" із Кубка України
"Шахтар" потрапив в ігрову кризу. Фото: "Шахтар"

Першолігова команда "Агробізнес" із райцентру Волочиськ Хмельницької області обіграла в 1/4 фіналу розіграшу Кубка України донецький "Шахтар" – 1:0. Гра проходила в Києві. Єдиний м'яч у першому овертаймі на 96-ій хвилині забив форвард гостей Богдан Семенець.

Героєм матчу став воротар "Агробізнесу" Олег Мозіль. Він парирував кілька небезпечних ударів з гри і один – з 11-метрової позначки від Алана Патріка. Натхнені подвигами свого воротаря гості з Хмельниччини кілька разів вибігали в небезпечні контратаки й навіть забили м'яч, але арбтр скасував його, зафіксувавши офсайд. Ще одного разу підопічні тренера Олександра Чижевського влучили в стійку воріт Андрія П'ятова.

Донеччани грали не основним складом і лише в другому таймі на поле вийшов Тете, а в овертаймі – Марлос і Тайсон. Так і не з'явилися на полі Додо, Трубін і Мораєс. Гірники теж мали моменти. Окрім пенальті в штангу влучив і донеччанин Дентіньо.

Головна заслуга провінційної команди – повністю обмежений простір для "Шахтаря". Гірники не мали часу глянути вгору: в момент прийому м'яча їх атакувало відразу кілька суперників. Вже під кінець зустрічі "Агробізнес" знаходив у собі сили на тотальний пресинг суперника на чужій половині поля. Декілька гравців "Шахтаря" відразу знітилися – на полі не було видно ні Маркоса Антоніо, ні Фернандо. Провалив матч Хочолава. Давід награв на червону картку і випустив сам на сам із П'ятовим Богдана Семенця, який і забив вирішальний гол.

"Шахтар" утрапив у глибоку кризу: програно два останні матчі, не забито жодного м'яча. А якщо згадати дивом урятовану гру проти "Маккабі", то кризу можна назвати затяжною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Палкін позбавиться від головного тренера "Шахтаря" - ЗМІ

У півфінал Кубка пробилися "Зоря", "Динамо", "Олександрія" та "Агробізнес." Саме команда з Волочиська буде єдиним представником першої ліги на цій стадії змагань.

Зараз ви читаєте новину «Команда першої ліги вибила "Шахтар" із Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі