четвер, 28 лютого 2008 17:11

Команда хокейної суперліги стала жертвою масової вірусної інфекції

Команда російської хокейної суперліги "Сєвєрсталь" стала жертвою масової вірусної інфекції, на яку захворіла половину складу. Як мінімум п"ять гравців не зможуть взяти участь в матчі з "Ладою" (28 лютого), а деяким хокеїстам, можливо, доведеться вийти на лід, не дивлячись на погане самопочуття.

Як розповів лікар "Сєвєрсталі" Дмитро Богдашевський, гру з "Ладою" точно пропустять воротар Ільдар Мухометов, захисники Юрій Александров і Андрій Шинін, а також нападаючі Сергій Піскунов і Ігор Полигалов. Матч 56-го туру чемпіонату Росії "Лада" - "Сєвєрсталь" відбудеться в Тольятті і почнеться о 16:30 за київським часом.

За два тури до кінця першості "Сєвєрсталь" вже забезпечила собі участь в плей-офф. Команда знаходиться на 14-му місці, але може піднятися на декілька позицій, випередивши, зокрема, "Ладу". У останньому турі чемпіонату Росії (1 березня) "Сєвєрсталь" прийме "Нафтохімік".

Lenta.Ru
Зараз ви читаєте новину «Команда хокейної суперліги стала жертвою масової вірусної інфекції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі