пʼятниця, 25 вересня 2020 00:21

"Колос" вилетів із Ліги Європи

"Колос" вилетів із Ліги Європи
Євген Слеезньов міг вивести "Колос" в наступнйі раунд кваліфікації Ліги Європи. Фото: ФК "Колос"

У 3 раунді кваліфікації Ліги Європи "Колос" поступився в гостях "Рієці" - 0:2. Протистояння складалося із однієї гри. Що потрібно знати про матч?

"Колос" зіграв від оборони. Руслан Костишин виставив три центральні оборонці. Українська команда не форсувала події на полі. Витримавши стартовий тиск господарів поля "Колос" та вирівняв гру, навіть володіючи перевагою в окремих епізодах.

Команди не створили багато моментів. Суперники тільки обмінювалися напівмоментами - стандартними положеннями, дальніми ударами, індивідуальними діями. Кожна із команд виходила із безпеки власних воріт.

Рієці не вистачало проданого лідера. За декілька днів о матчу проти "Колоса" хорватський клуб продав до ПАОКа свого головного форварда Антоніо Чолака. Таким чином "Рієці" не вистачало ефективності в штрафному супернику.

Команди збилися на довгі передачі, стандарти. Саме кутовий визначив долю матчу.

Дощ зіпсував матч. Злива, яка розпочалася по ходу матчу, зіпсувала газон. На окремих ділянках поля були відверті калюжі. Ніякої мови вже не могли йти про комбінаційний футбол. Команди збилися на довгі передачі, стандарти. Саме кутовий визначив долю матчу.

Селезньов міг вирішити долю матчу. На останніх хвилинах матчу досвідчений нападник не реалізував дуже хороший момент, не влучивши у ворота із декількох метрів.

"Колосу" не вистачило досвіду. За рівної гри "Колос" пропустив вирішальний м'яч. В таких матчах вирішальне значення має індивідуальна майстерність гравців, відсутність помилок. Холоднокровності та концентрації якраз не вистачило "Колосу", щоб довести гру до післяматчевих пенальті, або перемоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Десна" вдесятьох поступилася "Вольфсбургу" в Лізі Європи

У 4 раунді кваліфікації "Рієка"зустрінеться із данським "Копенгагеном",

Зараз ви читаєте новину «"Колос" вилетів із Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі