понеділок, 13 січня 2020 18:05

Колишня зірка світового футболу працює таксистом в США

Колишня зірка світового футболу працює таксистом в США
Хакан Шукюр розпочав нове життя в США. Фото: з відкритих джерел

Колишній нападник "Галатасарая" і збірної Туреччини Хакан Шукюр дійшов до того, що змушений працювати в Сполучених Штатах водієм в сервісі таксі Uber.

Шукюр був дуже популярний в 90-і роки і перше десятиріччя 2000-х. Футболіст був настільки відомий в своїй країні, що його весілля транслювало телебачення в прямому ефірі.

Але його життя різко змінилася після завершення спортивної кар'єри і початку політичної. В 2011 році Хакан Шукюр став депутатом парламенту Туреччини.В 2016 Шукюр був учасником державного перевороту. А пізніше його звинуватили в образі президента Туреччини Реджепа Ердогана в Twitter. Туреччина видала ордер на арешт легенди турецького футболу. В результаті, Шукюр змушений був тікати з країни. Спочатку екс-футболіст оселився в Сан-Франциско, де відкрив кафе, а тепер переїхав до Вашингтона і влаштувався працювати в Uber, пише "Сегодня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єдина іранська медалістка Олімпійських ігор відмовилася виступати за країну

Більшість кар'єри Хакан Шурюр провів у Туреччині захищаючи кольори "Галатасараю". З командою 7 разів виграв чемпіонат, Кубок УЄФА та Суперкубок Європи. Виступав у Італії за "Інтер", "Торіно", "Парму", в Англії за "Блекберн" У 2002 році став срібним призером Кубка світу.

Зараз ви читаєте новину «Колишня зірка світового футболу працює таксистом в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі