вівторок, 30 вересня 2008 19:29

Колишня дівчина Роналду бере приклад з Бекхема

Колишня дівчина Роналду бере приклад з Бекхема

Екс-подруга півзахисника "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду - модель, актриса і просто красуня - не дозволяє британській публіці забувати про себе.

Недавно її гламурнийекс-бойфренд, а також не менш гламурнийДевід Бекхем випустили власні календарі. Розміркувавши, що раз вже чоловіки зайнялися такими справами, щоб заробити грошенят за рахунок юних прихильниць, то чом би і їй (благо, є що показати) їм не уподібнитися.

І ось щасливі британські футбольні (та і не тільки) фанати отримали сюрприз у вигляді офіційного календаря Джемми.

Втім, за право називатися таким, що самим продається цьому витвору мистецтва належить витримати конкуренцію з викинутими на ринок колективними творіннями груп ThePussycatDolls і GirlsAloud.

У першій виконує соло подружка головного "формуліста" всієї Британії Люіса Хемілтона Ніколь Шерзінгер, а в другій - дружина захисника лондонського "Челсі" Ешлі Коула Шеріл.

Але якщо дівчатка і ділять славу і гроші між собою, то чоловіки тільки в захваті від такої великої кількості красивих тіл.

gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «Колишня дівчина Роналду бере приклад з Бекхема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі