четвер, 21 листопада 2019 12:49

Колишній зірковий тренер української команди їв корм для котів

Колишній зірковий тренер української команди їв корм для котів
Жуліо Сезар протримався на посаді головного тренера "Олімпіка" тільки 4 матчі. Фото: з відкритих джерел

Прес-аташе донецького "Олімпіка" Роман Лопатін розповів про курйозний випадок з колишнім головним тренером донецького клубу Жуліо Сезаром.

"Все було чудово, але траплялися якісь кумедні історії. Колись на зборах він купив собі консерви на заправці. Вечорами ми збиралися з тренерським штабом, щоб обговорити плани і майбутні тренування. Він сидить і їсть ці консерви, а там написано, що це корм для котів. Це було просто нереально.


Він подумав, що це паштет якийсь. Але коли з'ясувалося, що це не так, він побіг полоскати рота. Вечір продовжився, ми сидимо далі, тиша, всі заспокоїлися, а потім наш асистент по аналітиці Володимир в повній тиші видав "мяу". Знову всіх порвало", – цитує Лопатіна "Футбол 24" посилаючись на програму "Бомбардир".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гравець "Динамо" засвітися із величезним синцем під оком

Жуліо Сезар затримався в Олімпіку лише на півтора місяця. В 4 стартових матчах Favbet-Ліги команда, очолювана бразильським наставником, зазнала 4 поразок з різницею м'ячів 2:8. В часи ігрової кар'єри грав за "Реал", "Мілан", "Олімпіакос" та "Бенфіку".

Зараз ви читаєте новину «Колишній зірковий тренер української команди їв корм для котів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі