четвер, 01 листопада 2007 17:58

Колишній нападаючий "МЮ" знесе свій особняк в ім"я екології (ФОТО)

 

Колишній нападаючий "Манчестер Юнайтед" Уле-Гуннар Сульшер (Ole Gunnar Solskjaer) має намір знести особняк, що належить йому, недалеко від Натсфорда (Knutsford) вартістю 1,25 мільйона фунтів стерлінгів (1,8 мільйона євро), щоб побудувати на його місці еко-коттедж, повідомляє Lenta.Ru з посиланням на Manchester Evening News.

Проект нового будинку з п"ятьма спальнями розроблений фірмою Indigo з Манчестера.

Згідно дизайн-проекту, в новому котеджі, побудованому в скандинавському стилі, як екологічно чисте джерело енергії передбачені сонячні панелі. Економити електроенергію передбачається за рахунок скляних панелей, які забезпечать натуральне освітлення.

34-річний Сульшер відомий як гравець "Манчестер Юнайтед", що забив переможний гол на останній хвилині фінального матчу Ліги чемпіонів сезону 1998/99 року між "Манчестер Юнайтед" і "Баварією". У серпні 2007 року він закінчив свою кар"єру через травму коліна.

Останнім часом екологічно чисте будівництво стає все більш популярним у Великобританії. У вересні прем"єр-міністр Гордон Браун оголосив про свої плани побудувати десять еко-міст, розрахованих кожен на сто тисяч котеджів. Власті країни сподіваються, що це не тільки понизить шкідливий вплив на навколишнє середовище, але й допоможе вирішити проблему з браком житла.

Зараз ви читаєте новину «Колишній нападаючий "МЮ" знесе свій особняк в ім"я екології (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі