четвер, 12 вересня 2019 11:29

Колишній капітан "Динамо" зізнався, що їздив на роботу на метро

Колишній капітан "Динамо" зізнався, що їздив на роботу на метро
Тарас Михалик виступав за "Динамо" протягом 7 сезонів

Колишній капітан "Динамо" Тарас Михалик розповів про свою зарплату в київському клубі.

В інтерв'ю Youtube-каналі "Бомбардир" футболіст заявив, що не звик рахувати чужі гроші та їздив на метро до стадіону "Динамо", там сідав на автобус і їхав до клубної бази.

За словами 35-річного гравця "Волині", він розумів, що головне - працювати, а все інше колись прийде, тому ніколи не переживав через зарплату.

"За тими вимірами, у "Динамо" у мене була смішна зарплата. До мене якось підходив Флорін Чернат і сказав: "Підійти до Суркіса і щось йому скажи, бо у нас гравці у дублі отримують більше, ніж ти в першій команді". А я вже тоді виступав у збірній України", - зізнався Михалик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гравець московського "Локомотива" допомагав українській армії

Захисник виступав за київський клуб у 2005-2013-х, після чого 6 років грав у складі московського "Локомотива". У травні 2019-го Михалик залишив російську команду, після чого наприкінці липня підписав контракт із представником Першої ліги України "Волинню".

Зараз ви читаєте новину «Колишній капітан "Динамо" зізнався, що їздив на роботу на метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі