середа, 11 липня 2007 14:37

Колишній гравець "Локомотива" поскаржився на російських таксистів

Шотландець Гарі О"Коннор цього літа перейшов з московського "Локомотива" у "Бірмінгем-Сіті". Приїхавши в Англію, він розповів місцевим журналістам про своє життя в Росії, рівень футбольного чемпіонату та мафію, повідомляє Газета.ru.

В Росію шотландець приїхав весною 2006 року. Не завжди потрапляючи в основу "Локомотива", ближче до зими він почав говорити про зміну команди. Аргументував він це тим, що в Росії не дуже подобається його дружині. Хоча і сам футболіст не дуже добре відгукувався про країну.

- Клуб дав мені квартиру. Однак на цьому його піклування про моє облаштування у Москві закінчилося. Решту проблем я вирішував самостійно. У мене не було ні машини, ні водія, взагалі нічого. Користуватися таксі було жахом, - розповідає О"Коннор. - Там майже ніхто не говорить англійською. Але водії, коли бачать, що ти іноземець, намагаються зідрати з тебе суму, яка рівна 100 фунтам. Дружині було так складно, що вона була змушена повернутися додому. Крім того, там вільно говорять про засилля мафії. Я міг це відчути, коли грав проти таких команд, як ЦСКА. Мені завжди здавалося, що краще не задавати зайвих питань. А от рівень футболу там вищий, ніж в Шотландії. Дуже непоганий підбір футболістів. Мій рівень гравця за час перебування в Росії значно виріс.

Зараз ви читаєте новину «Колишній гравець "Локомотива" поскаржився на російських таксистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі