пʼятниця, 18 квітня 2008 14:51

Колишній гравець "Челсі" записав ролик на підтримку "Рідінга"

Відомий у минулому англійський футболіст Вінні Джонс, після того, як пішов зі спорту, зробив кар"єру кіноактора. Днями він записав спеціальний ролик для клубу Прем"єр-ліги "Рідінга". Джонс підтримав гравців команди, яка веде боротьбу за право залишитися в елітному дивізіоні англійського футболу, і побажав їм вирішити це завдання.

Футболістам сподобався ролик Джонса, який підтримує дружні стосунки з Уоллі Даунсом - помічником головного тренера "Рідінга" Стіва Коппелла.

За чотири тури до завершення чемпіонату Англії "Рідінг" займає 16-е місце з 32 очками. Відрив команди від "Болтона", який йде 18-м, складає три очки. За підсумками сезону Прем"єр-лігу покинуть клуби, які займуть місця з 18-го по 20-те.

Будучи футболістом, Вінні Джонс виступав за такі команди як "Вімблдон", "Лідс", "Шеффілд Юнайтед", "Челсі" і "Куінз Парк Рейнджерс". Ставши актором, він взяв участь у таких відомих фільмах як "Карти, гроші, два ствола", "Великий куш", "Люди ікс: остання битва" та інших.

The Sun

Зараз ви читаєте новину «Колишній гравець "Челсі" записав ролик на підтримку "Рідінга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі