пʼятниця, 14 червня 2019 14:00

Колишній гравець "Динамо" подав на київський клуб до суду Лозанни

Колишній гравець "Динамо" подав на київський клуб до суду Лозанни
Джермейн Ленс вимагає в "Динамо" 300 тисяч євро

У Спортивному арбітражному суді (CAS) міста Лозанни (Швейцарія) пройде слухання справи колишнього гравця "Динамо" Джермейна Ленса проти київського клубу.

CAS розгляне фінансові претензії голландського півзахисника до київського клубу. Про це повідомляє офіційний сайт Спортивно-арбітражного суду.

Орієнтовна заборгованість "Динамо" перед Ленсом становить 250 тис. євро, також кияни повинні гравцеві 50 тис. євро невиплаченої премії.

Ще у січні 2019-го ФІФА прийняла рішення проти "Динамо" за результатами розгляду скарги Ленса щодо виплати заборгованості з зарплати і скасування накладених клубом на футболіста штрафів.

Федерація погодилася з вимогами 31-річного голландця, а також виявила порушення юридичної процедури накладення штрафних санкцій клубом на футболіста. Визнала санкцію в розмірі 100 тис. євро занадто завищеною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" хоче повернути Зозулю

Джермейн Ленс виступав у складі "Динамо" з 2013-го по 2015 роки і виграв чемпіонат і Кубок України, а також дійшов до 1/4 фіналу Ліги Європи.

Зараз ви читаєте новину «Колишній гравець "Динамо" подав на київський клуб до суду Лозанни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі