пʼятниця, 21 лютого 2020 09:12

Колишній форвард "Зорі" забиває "Ман Юнайтед": результати перших матчів 1/16 Ліги Європи

Колишній форвард "Зорі" забиває "Ман Юнайтед": результати перших матчів 1/16 Ліги Європи
Услід за "Реалом" поточного сезону Денніс Бонавентуре забив і "Ман Юнайтед". Фото: Reuters

20 лютого відбулися перші матчі 1/16 Ліги Європи. Загалом, обійшлося без несподіванок.

Італійська "Рома" під керівництвом колишнього тренера "Шахтаря" Паулу Фонсеки мінімально обіграла бельгійський "Гент"- 1:0 . Українські легіонери Роман Безус та Ігор Пластун вийшли у стартовому складі гостей.

Бельгійський "Брюгге" вдома зіграв унічию із "Ман Юнайтед" - 1:1. Український захисник Едуард Соболь відіграв повний матч. Забитий м'яч у складі бельгійської команди - на рахунку колишнього форварда "Зорі" Денніса Бонавентуре.

Суперник київського "Динамо" по групі Ліги Європи "Копенгаген" не зміг удома здолати шотландський "Селтік" - 1:1. Українця Мар'яна Шведа не було навіть у заявці гостей.

Румунський "Клуж" зіграв унічию з іспанською "Севільєю". Гості більше контролювали м'яч, але пропускали швидкі атаки суперника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рахунок не дає нам комфорту перед повторним матчем – Каштру

Німецький "Айнтрахт" розгромив австрійський "Зальцбург" - 4:1. Господарі мали повну ігрову та територіальну перевагу протягом усього матчу.

Не менш переконливою вийшла перемога англійського "Вулвергемптона" над іспанським "Еспаньйолом" - 4:0. Команди представляють топчемпіонати, але боротьби як такої не вийшло. Представник АПЛ виявився на голову вищим від опонента та майже гарантував собі вихід до наступного кола.

Найбільшою несподіванкою стала перемога іншого представника Іспанії - "Гетафе" - над "Аяксом". Представник Нідерландів зараз лідирує у національній першості, минулого сезону був за крок до фіналу Ліги чемпіонів, але нічого не зміг зробити проти амбітного представника Іспанії. Господарі двічі спіймали на контратаках іменитого суперника.

Болгарський "Лудогорець" не зміг протидіяти вдома одному з лідерів Серії А міланському "Інтеру" - 0:2. Клас команд виявився зовсім різним.

Лісабонський "Спортинг" упевнено переміг представника Туреччини "Бешакшекір" - 3:1. Господарі не реалізували багато гольових моментів біля воріт турецької команди.

Німецький "Баєр" у рівній грі зміг вирвати перемогу в португальського "Порту" - 2:1. У цій парі поки що абсолютно нічого не ясно.

Лондонський "Арсенал" зміг дотиснути в гостях грецький "Олімпіакос" в самому кінці гри - 1:0. При тому, що за грою господарі нічим не поступалися іменитішому супернику.

Шотландський "Рейнджерс" виграв перестрілку у представника Португалії "Браги" - 3:2. Господарі грали в силовий футбол, а гості відповідали здебільшого технічним.

Нідерландський АЗ розписав нічию з австрійським ЛАСКом – 1:1. Господарі частііше мали перевагу, але не створювали багато моментів біля воріт суперника.

Кіпрський АПОЕЛ розгромно поступився вдома представнику Швейцарії "Базелю"- 0:3. Господарі після першого пропущеного м'яча просто розсипалися.

Німецький "Вольфсбург" у важкій грі здолав кривдника київського "Динамо" шведський "Мальме" - 2:1. Господарі мали перевагу, але гості вміло стримували суперника та намагалися самі проводити швидкі атаки.

Зараз ви читаєте новину «Колишній форвард "Зорі" забиває "Ман Юнайтед": результати перших матчів 1/16 Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі