понеділок, 17 травня 2021 06:11

Колишній динамівець зізнався, що не вірив в успіх Шевченка в "Мілані"

Колишній динамівець зізнався, що не вірив в успіх Шевченка в "Мілані"
Андрій Шевченко став зіркою "Мілана". Фото: Reuters

Колишній одноклубник Андрія Шевченка по київському "Динамо" Олексій Герасименко розповів, як Андрію вдалося досягти таких висот у футболі.

"Мілан" Шевченко точно "вів" два роки, а може, навіть і три. Його представники приїжджали подивитися Андрія не тільки до Києва і на матчі Ліги чемпіонів, але і на ігри чемпіонату України, причому на периферію. Тоді відразу після закінчення кар'єри гравця в "Мілані" працював Франко Барезі - якось його помітили на нашому матчі в Тернополі. Всі були, м'яко кажучи, сильно здивовані.

У "Динамо" теж розуміли, що на кону стоять серйозні гроші, яких у клубі ще не бачили. Тому й охорона від клубу з ним ходила, і в тренажерному залі з ним індивідуально займалися, готували до від'їзду. В останній рік в Києві у нього в контракті було жорстко і чітко прописано, щоби він не з'являвся в нічних клубах, на вечірках. Називаючи речі своїми іменами - за Шевою стежили. І в підсумку продали за 25 мільйонів євро.

Чесно скажу не думав що Андрій так проявить себе в Італії. Ми разом тренувалися щодня, і не сказав би, щоб Андрій виглядав на голову вище всіх. Так, молодий, потужний, біг, топтав. Але по техніці його неможливо було порівняти з тим же Белькевичем. Шева - великий молодець. Витягнув себе на фантастичний рівень, що робить йому честь.

В останній рік в Києві він дуже сильно хотів поїхати, у нього просто горіли очі. Деякі в таких ситуаціях кидають грати в своєму клубі, а він, навпаки, прагнув робити це ще сильніше. Він знав, хто його "веде", - розповів Герасименко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорстка боротьба – зробили прогноз на матч Україна – Росія

Андрій Шевченко перейшов до "Мілана" влітку 1999 року. За клуб зіграв 226 матчів забив 127 м'ячів. Шевченко є найкращим бомбардиром збірної 48 голів.

Зараз ви читаєте новину «Колишній динамівець зізнався, що не вірив в успіх Шевченка в "Мілані"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі