середа, 12 березня 2008 15:14

Колишній бос "Мінарді" думає про повернення у "Формулу-1"

Колишній бос команди "Формули-1" Minardi Пол Стоддарт розглядає можливість повернення у чемпіонат. У 2005-му Стоддарт продав свою команду компанії Red Bull і відправився підкорювати Америку, добившись певних успіхів у ChampCar.

Тепер американська кар"єра позаду, Стоддарт приїхав до Мельбурна, щоб коментувати хід Гран-прі для місцевої радіостанції і розповів про свої плани журналістам Autosport.

- Мені хотілося б одного разу повернутися у "Формулу-1". Недавно я розглядав можливість придбання Super Aguri і готовий повернутися до цього питання, якщо воно виникне знов, але моє повернення навряд чи можливо, поки Макс Мослі стоїть на чолі FIA. Спокуса відправити йому лист з текстом, ніби "Привіт, Макс. Я повернувся!" велика, але я не зважуся на цю дурість.

Сьогодні у тих, хто планує виставити власну команду, не витративши астрономічну суму, практично немає шансів. Якщо вони з"являться, я спробую скористатися ситуацією, але зараз можна говорити про колосальну фінансову різницю між створенням нової команди і покупкою однією з тих, що діють.

Я думатиму про можливість виставити нову команду тільки після відходу Мослі, але якщо виникне варіант придбання діючої, я завжди готовий до переговорів.

www.f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Колишній бос "Мінарді" думає про повернення у "Формулу-1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі