пʼятниця, 24 серпня 2007 11:52

Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу пропав безвісти

Колишній абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі О"Ніл Белл пропав безвісти, його місцезнаходження невідоме.

Як повідомляє Газета.Ру, Белл пропав за три тижні до свого запланованого поєдинку проти Луіса Азілле 8 серпня, і з тих пір не мав контактів з своїми промоутерами Seminole Warriors Boxing. Глава компанії Леон

Маргулес повідомив, що саме пропажа Бела і спонукала його відмінити його бій з Азілле і терміново шукати заміну, щоб врятувати ефір на телеканалі ESPN.

- Він просто зник, - сказав промоутер. - Не відповідав на дзвінки, не передзвонював, мені довелося відмінити його бій".

Белл показався 8 серпня, залишивши промоутерові повідомлення "нам потрібно поговорити", але потім всі спроби вийти з ним на зв"язок також не увінчалися успіхом.

-Я думаю, О"Ніл погано розуміє, в чому справа, - сказав Леон Маргулес. - Він думає, що раз він кращий, він повинен більше отримувати, але ціну визначає ринок.

Белл на прізвисько "Дай їм пекло" провів на професійному рингу 29 боїв, 26 з них виграв (24-нокаутом), 2 програв, 1 нічия. Свої титули він програв 17 березня 2007 року французу Жану -Марку Мормеку.

Зараз ви читаєте новину «Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу пропав безвісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі