вівторок, 20 жовтня 2015 16:11

"Колись цей стадіон назвуть іменем Златана Ібрагімовича": шведські журналісти прогнозують нічию у матчі "Мальме" - "Шахтар"
15

Матч "Мальме" - "Шахтар" завершиться з рахунком 1:1. Такий прогноз на поєдинок третього туру групового етапу Ліги чемпіонів від шведського журналіста Андреаса Матца з "Swedish Radio".

"Мальме" дуже добре грає вдома. Можна сказати, що це домашня команда. Небесно-блакитні тільки тричі програли на власному полі у Лізі чемпіонів. Це були поразки від "Реала", "Ювентуса" та "Атлетико" Мадрид. Чемпіон Швеції виграв всі матчі кваліфікації ЛЧ тут.

Зустріч із "Шахтарем" - це ключовий поєдинок для "Мальме". Минулого року таким суперником був грецький "Олімпіакос" і шведи виграли вдома. Але "Шахтар" сильніший від греків, тому це буде важко зробити.

Десь місяць тому стало відомо, що "Мальме" не виграє золоті медалі чемпіонату Швеції. Тому команда зосередилася на Лізі чемпіонів. На мою думку футболісти і тренери все робили правильно у матчах проти "Реала" та ПСЖ, але все одно їм не вдалося виграти. Дуже змінився склад команди у порівняння з минулим сезоном. Мабуть, це пояснює чому вони не так добре виступають цього року. Завжди важко, коли будуєш нову команду.

Оге Харейде — це дуже досвідчений тренер. Він належить до емоційного типу наставників. Норвежець може бути веселим і багато жартувати, або бути злим і сердитим. Мені він дуже подобається. Цікава особистість. Журналістам приємно працювати з таким наставником.

Мій прогноз — нічия. Не думаю, що "Мальме" переграє "Шахтар". Буде 1:1. Команда дуже хоче зайняти третє місце у групі і вийти у Лігу Європи. У наступному сезоні "Мальме" взагалі не гратиме в єврокубках. У Швеції лише чемпіон і віце-чемпіон виходять в Європу.

Сезон у Швеції завершиться наступного тижня. Зараз "Мальме" йде на п'ятій позиції у чемпіонаті. У нас зараз ходять розмови про те, щоб змінити схему розіграшу турніру з весна-осінь на осінь-весна. Думаю, нам варто це зробити".

Матч пройде на "Мальме Нью Стедіум". Інша назва стадіону "Сведбанк". Але УЄФА не використовує комерційні назви арен.

"Златан сказав, що арену варто назвати його іменем, адже клуб отримав чимало коштів за його перехід в "Аякс". Думаю, у майбутньому так і станеться.

Всі чекають на матч "Мальме" - ПСЖ і приїзд Златана. Це справді велика подія для міста. Хоча ніхто не вірить у перемогу місцевої команди.

Думаю, чимало вболівальників "Мальме" будуть підтримувати Ібру у цьому матчі. Навіть під час зустрічі з "Реалом" чимало дітей підтримували Роналду. Що вже говорити про Златана? Він тут справжня жива легенда".

Поки біля стадіону ще немає його пам'ятника, але у залі для прес-конференцій чимало фотографій Ібрагімовича у формі "Мальме".

Сама арена відкрита 2009-го року. Поле знаходиться близько біля трибун. Лавки запасних за англійським зразком розташовані нижче рівня газону.

"На матчах "Мальме" дуже хороша атмосфера. У вболівальників і фанатів гарний зв'язок між собою, - каже Дан, водій автобуса для журналістів. - Прогнозую перемогу шведської команди — 2:1. Але за однієї умови. Якщо у футболістів буде класна підтримка. А то на матч проти "Реала" прийшло багато туристів. Атмосфера вже була не та".

Додамо, що матч "Мальме" - "Шахтар" пройде у середу. Початок о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"Колись цей стадіон назвуть іменем Златана Ібрагімовича": шведські журналісти прогнозують нічию у матчі "Мальме" - "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі