середа, 09 квітня 2008 10:38

Книгу про Діка Адвоката презентують 14 квітня

Книгу про Діка Адвоката презентують 14 квітня

14 квітня видавництво "Амфора" презентує книгу про головного тренера футбольного клубу "Зеніт" (Санкт-Петербург) - голландського фахівця Діка Адвоката, першого іноземця, який привів команду до золотих медалей чемпіонату Росії, написану спортивним журналістом Мартеном Меєром.

- Я давно хотів розповісти прихильникам футболу про людські якості Діка Адвоката, - зізнався Мартен Меєр. - Я також хотів допомогти зрозуміти, у чому він є "типово голландським тренером", а в чому - ні. Крім того, я писав для тих, хто не дуже цікавиться "прекрасною грою", але при цьому цікавиться тим, чому цей невисокий суворий здоров"як викликає такий переполох, де б він не з"являвся? Чому йому вдається добитися успіху там, де іншим це не вдається? Чи можна чомусь у нього навчитися? Або, іншими словами, що можна почерпнути для себе, покладаючись на його професійну діяльність і лідерські якості і як застосувати отримані завдяки Адвокатові знання поза спортом? Цей аспект, до речі, особливо цікавить викладачів бізнес-шкіл і політичних діячів.

- Якийсь час тому у видавництві "Амфора" вийшла книга Мартена Меєра про голландського тренера, наставника збірної Росії з футболу Гуса Хіддінка "Хіддінг: Гус всемогутній", - нагадали у видавництві. - Зараз ми випускаємо авторизовану біографію єдиного тренера-іноземця, який привів свою команду до золотих медалей чемпіонату Росії з футболу. Це публіцистична, написана в легкій захоплюючій манері розповідь про знаменитого футбольного фахівця.

"Весь Спорт"

Зараз ви читаєте новину «Книгу про Діка Адвоката презентують 14 квітня ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі