пʼятниця, 18 квітня 2008 15:18

Книга про "Локомотив" надійшла у продаж

Сьогодні надійшла в продаж нова книга оглядача "Спорт-Експрес" Ігоря Рабінера "Локомотив", який ми втратили", випущена видавництвом "ОЛМА Медіа груп". Вчора в ресторані "Тінькофф" відбулася її презентація, на яку прийшли головний тренер юнацької збірної Росії Андрій Талалаєв, тренер воротарів збірної Ізраїлю Олександр Уваров, один з керівників профспілки футболістів і тренерів Росії Володимир Леонченко, телекоментор Першого каналу Віктор Гусєв, а також близько сотні журналістів.

На сторінках книги читачі побачать просторові і гострі монологи Юрія Сьоміна, Валерія Філатова (це перше інтерв"ю екс-президента "Локо" після відставки), Анатолія Бишовця, Славолюба Мусліна, Сергія Овчиннікова, Дмитра Лоськова, Вадима Євсєєва. Анотація до видання, на обкладинці якого зображений Юрій Сьомін, наступна: "Оглядач газети "Спорт-Експрес" Ігор Рабінер розповідає про те, як за 15 років футбольний клуб "Локомотив" з аутсайдера перетворився на одного з флагманів вітчизняного футболу. Що потім трапилося з "Локомотивом", як була зруйнована сімейна атмосфера, яка існувала в ньому, чому клуб перетворився на цитадель інтриг і підкилимової боротьби?"

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Книга про "Локомотив" надійшла у продаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі