четвер, 20 березня 2008 15:07

Клуб нардепа Шуфрича не може віддати борг колишньому тренерові

Суто внутрішні відносини між працедавцем, яким в даному випадку виступає ФК "Закарпаття", і найнятим робітником, тобто колишнім головним тренером ужгородського клубу Петром Кушликом, стали надбанням громадськості.

Керівники закарпатської команди, почесним президентом якої є знаменитий народний депутат з "Партії регіонів" Нестор Шуфрич, не поспішають виплачувати Кушлику  борги по зарплаті. Відразу після своєї відставки він терпляче чекав, потім вимушений був написати заяву в ПФЛ з проханням вплинути на клуб, але, понадіявшись на порядність боржників, намагався домовитися з ними полюбовно.

Тренер, враховуючи непросте фінансове положення "Закарпаття", був згоден отримати гроші не в повному об"ємі. Ужгородський клуб не заперечував наявність борга і його величину, але просив ще почекати.

Терпіння Кушлика все ж таки закінчилось і він вирішив більше не спілкуватися безпосередньо зі своїм колишнім керівництвом, а підтвердити свій намір через ПФЛ отримати борг - підйомні під час вступу на роботу плюс преміальні за один матч.

Чиновники Ліги, заздалегідь перевіривши всі відомості у даній справі, наказали ФК "Закарпаття" розрахуватися з фахівцем в десятиденний термін, погрозивши клубу штрафними санкціями.

"Футбол.уа"
Зараз ви читаєте новину «Клуб нардепа Шуфрича не може віддати борг колишньому тренерові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі