середа, 30 травня 2007 16:08

Клуб англійського першого дивізіону підписав вбивцю

 

Колишній гравець "Вест Бромвіча" Лі Х"юз, 31 рік, який останні три роки провів у в"язниці, отримав дострокове звільнення і підписав контракт з клубом першого дивізіону "Олдхем", повідомляє Газета.Ру.

Три роки тому тоді ще 28-річний футболіст був визнаний винним в управлінням автомобілем в стані алкогольного та наркотичного сп"яніння, що привів до загибелі людини. Тоді він на "Мерседесі" врізався в автомобіль, яким управляв 56-річний батько чотирьох дітей Дуглас Грем. Чоловік в результаті аварії помер, його дружина Морін отримала серйозні травми, від яких померла через рік.

Тоді Х"юз отримав шість років в"язниці, але через три роки він був випущений на свободу. Дізнавшись про звільнення, футболіст тут же почав вести переговори з клубами і в результаті домовився з "Олдхемом". Втім, багато хто розцінює достроковий вихід гравця з в"язниці як плювок з боку правосуддя в адресу сім"ї, що позбулася відразу двох чоловік.

Зате керівники "Олдхема" не приховують свого задоволення від операції.

Зараз ви читаєте новину «Клуб англійського першого дивізіону підписав вбивцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі