неділя, 16 грудня 2012 11:15

Клозе залишив "Інтер" з "бубликом", Ді Натале врятував "Удінезе"

Клозе залишив "Інтер" з "бубликом", Ді Натале врятував "Удінезе"
Клозе засмутив "Інтер". Фото: football-italia.net

У Римі відбувся центральний матч 17-го туру чемпіонату Італії. "Лаціо" на своєму полі приймав міланський "Інтер". Зустріч завершилася перемогою господарів з мінімальним рахунком. Єдиний м'яч під саму завісу матчу забив німецький форвард римлян Мирослав Клозе.

Після цієї перемоги в активі "Лаціо" 33 очки. Команда займає четверте місце в турнірній таблиці, поступаючись "Наполі" за додатковими показниками. "Інтер" залишається на другій сходинці, маючи в своєму активі 34 бали.

Ще один матч відбувся в Удіне, де "Удінезе" приймав "Палермо". Фінальний свисток арбітра зафіксував на табло стадіону "Фріулі" нічию - 1:1.

Після першого тайму вигравав "Палермо" завдяки голу Йосипа Ілічіча. На 61-й хвилині "Удінезе" залишився в меншості у зв'язку з вилученням Томаса Ерто, однак це не завадило команді уникнути поразки. Рівним рахунок зробив Антоніо Ді Натале, який вразив ворота суперника в кінцівці матчу.

Чемпіонат Італії. Серія А

17-й тур

Лаціо (Рим) - Інтер (Мілан) - 1:0

Голи: Клозе, 82 (1:0).

Попередження: Конко, 66; Кандрева, 90 - Гаргано, 45; Самуель, 52.

Удінезе (Удіне) - Палермо (Палермо) - 1:1

Голи: Ілічіч, 33 (0:1); Ді Натале, 89 (1:1).

Попередження: Ерто, 35; Баста, 41; Аллан, 76; Ді Натале, 83 - Ілічіч, 39; Баррето, 45.

Зараз ви читаєте новину «Клозе залишив "Інтер" з "бубликом", Ді Натале врятував "Удінезе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі