субота, 04 липня 2020 15:22

Клопп закінчить кар'єру тренера в 2024 році

Клопп закінчить кар'єру тренера в 2024 році
Юрген Клопп не має наміру тренуати до старості. Фото Рейтер

Новоспечений чемпіон Англії Юрген Клопп ошелешив визнанням про завершення кар'єри. Головний тренер "Ліверпуля" заявив, що не має наміру тренувати після того, як завершиться його контракт з мерсисайдцями в 2024 році. Про це Клопп розповів в інтерв'ю Daily Mirror, де його порівняли з наставником "Кристал Пелас" Харрі Реднапом, якому скоро стукне 73 роки.

"Я не бачу себе тренером в такому віці. Коли я став тренером в 33 роки, то подумав: "Добре, зараз починаються насичені 25 років".

Я пропрацював сім з половиною років в "Майнці", сім - в Дортмунді, а в 2024 році, коли закінчиться контракт з "Ліверпулем", буде 23 з половиною. Після цього у мене немає планів тренувати", - зізнався Клопп.

Клопп разом з дортмундською "Боруссією" двічі ставав чемпіоном Німеччини, вигравав Кубок і двічі - Суперкубок країни, а також грав у фіналі Ліги чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клопп розповів, кому присвячує перемогу "Ліверпуля" в АПЛ

З "Ліверпулем" німець виграв Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА, клубний чемпіонат світу, а в цьому сезоні вперше за 30 років привів команду до перемоги в чемпіонаті Англії.

Зараз ви читаєте новину «Клопп закінчить кар'єру тренера в 2024 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі