вівторок, 20 квітня 2021 12:03

Клопп розкритикував створення Суперліги

Клопп розкритикував створення Суперліги
Юрген Клопп очолює "Ліверпуль" із 2015-го року. Фото: Reuters

Наставник "Ліверпуля" 53-річний Юрген Клопп виступив проти створення Суперліги.

Німецький тренер не обговорював участь "Ліверпуля" в Суперлізі. Рішення належить керівникам клубу.

"У минулому я вже критикував Суперлігу, і моя думка не змінилася. Вперше я дізнався про це вчора (19 квітня. - Gazeta.ua).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів про перспективи існування Суперліги

Це важка ситуація. Людям це не подобається, і я їх розумію. Більшого сказати не можу, тому що ні я, ні гравці не були залучені в цей процес. Ми не знали про це. Тепер потрібно почекати, як розвиватиметься цей процес.

Мені 53 роки. З того часу, як я з'явився в професійному футболі, Ліга чемпіонів завжди існувала. Моя мета - тренувати в Лізі чемпіонів, у мене немає претензій до цього турніру.

"Ліверпуль" як клуб - це не тільки окремі рішення керівництва. Найважливіша частина футболу - фанати команди. Ми повинні бути єдині", - сказав Клопп в коментарі The Athletic.

12 клубів створили Суперлігу. Турнір має стати заміною Ліги чемпіонів. Клуби планують розпочати Суперлігу в серпні 2021 року.

20 команд будуть поділені на дві групи з 10 команд. За один сезон Суперліги команди проведуть 18-23 матчі. Усі клуби-члени під час вступу до Суперліги отримають до €350 млн кожен. Одним із натхненників Суперліги вважають президента "Реала" Флорентіно Переса.

Зараз ви читаєте новину «Клопп розкритикував створення Суперліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі