пʼятниця, 18 січня 2008 16:20

Клін не став пілотом "Форс-Індії" і тепер відправиться в армію

Колишньому пілоту "Формули-1" Крістіану Кліну, схоже, не уникнути служби в австрійській армії. Клін отримав повістку на цьому тижні і повинен пройти шестимісячну службу, нарівні з рештою всіх австрійських призовників. 24-річний Клін живе в Швейцарії через пільгові умови оподаткування в цій країні. Він стверджував, що звільнений від служби в армії, але австрійські функціонери не були з ним згодні, і тепер Кліну доведеться відправитися в західну провінцію Форарльберг.

В середу Клін брав участь в тестах німецької команди Mercedes DTM, але тепер йому, мабуть, доведеться забути про гонки на півроку.

Клін був одним з вакантних кандидатів на місце напарника Адріана Сутіла в команді індійського магната Віджая Мальї "Форс-Індія"після успішних тестів в іспанському Хересі, але на його місце був запрошений  Джанкарло Фізікелла, а тестовим пілотом став Вітантоніо Ліуцці.

Джерело: "Спорт сегодня"
Зараз ви читаєте новину «Клін не став пілотом "Форс-Індії" і тепер відправиться в армію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі