четвер, 07 серпня 2008 12:39

Кличко змусить замовкнути Хея на рингу в 2009 році

Бій між Володимиром Кличком і Девідом Хеєм починає набувати реальних контурів. Обох боксерів чекають поєдинки цією осінню - Хей повинен знову дебютувати в надважкій вазі, а Кличко - захистити титул в бою проти Олександра Повєткіна.

Виконавчий директор GoldenBoy Promotions Річард Шафер розповів SportsIllustrated, що вже вів переговори з менеджером українця Шеллі Фінкелем про можливість організації бою в першому кварталі 2009 року, коли обидва боксери розберуться зі своїми зобов"язаннями. Обидві сторони впевнені, що це реально.

"Я говорив з Шеллі Фінкелем - бій пройде наступного року, - сказав Боярин. - Після того, як Володимир закінчить офіційний захист, він вільний, як і Девід. Отже, ми укладемо угоду".

Кличко в інтерв"ю тому ж виданню також розповів, що він тільки за швидку зустріч з Хеєм. "Він дуже багато говорить про мене, - сказав Владимир. - Я хочу зустрітися з ним і змусити замовкнути. Думаю, бій в Англії буде чимось особливим. Мені подобається, коли публіка проти мене. Мені здається, тоді я б"юся краще".

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Кличко змусить замовкнути Хея на рингу в 2009 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі