пʼятниця, 07 листопада 2008 10:18

Кличко відстояв пояс на прес-конференції з Рахманом (ФОТО)

 
Два тижні знадобилося команді Кличко, щоб знайти нового суперника Володимиру - замість травмованого Повєткіна. З кількох варіантів обрали Хасіма Рахмана, погодили деталі контракту і - вже вчора суперники з"явилися на першій прес-конференції у німецькому Мангеймі. Саме тут українець та американець зійдуться в чемпіонському двобої 13 грудня.

На відміну від Сема Пітера, який не так давно спізнювався та змушував чекати Віталія, Рахман прийшов навіть заздалегідь. Менеджер Кличко Берндт Бенте, представляючи американця, нагадав, що свого часу він нокаутував самого Леннокса Люіса, відібравши у того лаври абсолютного чемпіона світу. Наразі, до речі, кількома поясами володіє Володимир Кличко... Сам Рахман поводився досить привітно та спокійно. Не забув подякувати за можливість провести титульний бій. А відповідаючи на питання про слабкі місця Кличко, додав: "Думаю, у Володимира немає слабких місць, він дуже сильний боксер. Але я намагатимуся перемогти його". Цікаво, що за прикладом все того ж Пітера американець спробував відібрати у Кличка пояс прямо на прес-конференції. Під час фотосесії він м"яко потягнув трофей до себе. Володимир, звичайно, не віддав.

"Я вже готуюся до бою, почуваю себе нормально, - сказав Кличко. - Те, що змінився суперник, не буде великою проблемою, адже час спарингів ще не настав. Встигнемо підібрати партнерів, схожих по стилю з Рахманом".

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Кличко відстояв пояс на прес-конференції з Рахманом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі