середа, 03 грудня 2008 10:42

Кличко проведе три поєдинки перед боєм з Повєткіним

Кличко проведе три поєдинки перед боєм з Повєткіним

Перед зустріччю з обов"язковим претендентом на титул чемпіона світу росіянином Олександром Повєткіним чемпіон світу за версіями IBF і WBO в надважкій вазі українець Володимир Кличко проведе три бої. Про це ІТАР-ТАРС повідомив старший брат Віталій.

За його словами, IBF зарахує захист титулу 13 грудня в німецькому Маннгеймі з американцем Хасімом Рахманом як обов"язковий, після чого Володимир проведе ще два добровільних захисти. Отже в кращому разі, на думку Віталія, бій брата з Повєткіним може відбутися не раніше ніж через рік.

Таким чином, Віталій спростував заяву промоутерів Повєткіна, зроблену минулого тижня в Москві, про намір почати переговори відразу після бою українця з Рахманом. До речі, тоді ж промоутери обіцяли назвати і дату поєдинку боксерів, але обіцянки не виконали, обмежившись заявою про бажання виграти нові торги і провести бій в Москві.

"Поки говорити про поєдинок з Повєткіним рано, - підкреслив Віталій. - Після обов"язкового захисту з Рахманом будуть ще два добровільних".

Проте Віталій підтвердив інформацію про те, що торги на цей бій будуть призначені нові. "Оскільки місце і дата проведення бою будуть іншими, відповідно, пройдуть нові торги, - відзначив Кличко-старший. - Але ми докладемо всіх зусиль, щоб виграти і їх".

Зараз ви читаєте новину «Кличко проведе три поєдинки перед боєм з Повєткіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі