пʼятниця, 17 жовтня 2008 17:57

Кличко і Повєткін визначилися з місцем і датою поєдинку

Поєдинок українця Володимира Кличко з росіянином Олександром Повєткіним, в якому Кличко захищатиме титули чемпіона світу з боксу у важкій вазі по версіям WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBF (Міжнародна боксерська федерація), відбудеться 13 грудня 2008 року на арені SAPArena в німецькому місті Мангеймі. Про це повідомляє lenta.ru з посиланням на AP.

Дата була визначена ще в середині вересня, проте про місце проведення бою оголошено вперше. Організатором бою виступить промоутерська компанія Кличко K2Promotions. Транслювати поєдинок буде телекомпанія HBO.

Повєткін є офіційним претендентом на титул IBF. Росіянин провів на професійному рингу 16 боїв і у всіх взяв перемоги (зокрема 12 - нокаутом). Свій останній поєдинок він провів 19 липня 2008 року. Повєткін нокаутував американця Тауруса Сайкса в четвертому раунді.

Володимир Кличко за свою кар"єру провів 54 поєдинки. Українець отримав 51 перемогу (45 - нокаутом) і три поразки. Востаннє Кличко захистив свої титули 12 липня 2008 року. Українець нокаутував американця Тоні Томпсона в 11-му раунді.

Зараз ви читаєте новину «Кличко і Повєткін визначилися з місцем і датою поєдинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі