вівторок, 03 лютого 2009 00:52

Кличко битиметься проти Льюїса?

Кличко битиметься проти Льюїса?
Бій із Ленноксом Льюїсом - це питанням не лише грошей, але й часу. Про це заявив чемпіон світу WBC Віталій Кличко 2 лютого на прес-конференції у Штутгарті, присвячений бою українця проти кубинця Гомеса, який, нагадаємо, відбудеться 21 березня 2009 року.  

"Питання бою із Ленноксом Льюїсом - це питанням не лише грошей але й часу. Якщо раніше він взагалі відмовлявся від повернення на ринг, то тепер він намагається викачати якомога більше грошей за бій", - сказав Кличко-старший.

Питання бою із Льюїсом - це питанням не лише грошей, але й часу

Українець також розповів про можливість бою із тимчасовим чемпіоном світу WBA Ніколаєм Валуєвим.

"Коли ми давали прес-конференцію у Москві, ми зробили виклик Ніколаю Валуєву. Ми кинули йому рукавичку на його території, і тепер тільки від нього та його сміливості залежить чи відбудеться колись поєдинок Кличко-Валуєв", - сказав Віталій Кличко, слова його наводить телеканал "Мегаспорт".

МК повідомляє, що вже надійшли у продаж квитки на арену Hanns-Martin-Schleyer-Halle, де і відбудеться зустріч. Найдешевший квиток коштує 52 євро, найдорожчий - за 602 євро.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Кличко битиметься проти Льюїса?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі