понеділок, 27 жовтня 2008 16:22

Кличко битиметься не з Повєткіним, а з Рахманом

Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі, 35-річний Хасім Рахман (45-6-2, 36KO), може замінити травмованого Олександра Повєткіна (16-0, 12KO), у бою проти чемпіона світу у важкій вазі за версіями IBF/WBO, українця Володимира Кличка (51-3, 45 KO), повідомляє boxingscene.com. Боксери можуть домовитися щодо поєдинку до кінця цього тижня.

Нагадаємо, що 13 грудня Володимир Кличко мав провести захист титулів, які йому належать, проти обов"язкового претендента за версією IBF росіянина Олександра Повєткіна. Але, в п"ятницю з тренерського штабу претендента надійшла інформація про те, що Повєткін травмував ліву ногу під час пробіжки та через цю травму не зможе вийти на ринг раніше початку 2009 року.

Не дивлячись на це, радник Володимира Кличка, Шеллі Фінкель в інтерв"ю телеканалу ESPN, повідомив, що Кличко має намір залишити дату 13 грудня 2008 року для захисту титулу та провести поєдинок з одним із боксерів, що займає провідні позиції у рейтингу IBF.
Одразу за Повєткіним у списку претендентів за версією IBF стоять Олександр Димитренко (N3), Кріс Арреола (N4), Хасім Рахман (N5). Але, враховуючи популярність серед широкої публіки та високі досягнення, найбільше шансів з цього списку має Хасім Рахман, так само, ще однією причиною в його користь є те, що у перших двох претендентів вже є домовленість про поєдинки з іншими суперниками.

Зараз ви читаєте новину «Кличко битиметься не з Повєткіним, а з Рахманом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі