вівторок, 04 листопада 2008 10:26

Клички кидають Валуєву рукавицю в обличчя

Брати Клички, які володіють трьома основними чемпіонськими титулами у надважкій вазі, кинули виклик володарю тимчасового чемпіонського титулу WBA у цій ваговій категорії, російському боксеру Ніколаю Валуєву.

Віталій Кличко:

"Валуєв найбільший чемпіон світу у надважкому дивізіоні в історії боксу - наводить слова Віталія "allboxing.ru". - Він величезний та небезпечний, і бій проти нього буде нелегкою справою - я його поважаю. Це буде важкий поєдинок, але у нас з братом є мрія, і ми хочемо втілити її у життя, забравши останній чемпіонський пояс у нашу сім"ю".

Віталій відзначив, що для нього і його молодшого брата Володимира Кличка, який володіє титулами IBF і WBO, буде неважливо, хто саме зустрінеться з Валуєвим.

"Це не викличе суперечок між нами - додав Віталій. - Моє послання до Валуєва полягає у тому, що головне не розміри, а внутрішні якості, отже давай з"ясуємо, хто з нас найсильніший та найкращий. Чом би не провести поєдинок у Києві, Москві або Лондоні? Ми зобов"язані зробити це на стадіоні, який вміщує тридцять або сорок тисяч глядачів".

Зараз ви читаєте новину «Клички кидають Валуєву рукавицю в обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі