пʼятниця, 17 жовтня 2008 13:41

"Кличкам доведеться зустрітися зі мною, а не з Валуєвим" - Руслан Чагаєв

Чемпіон світу "у відпустці" за версією WBA у суперважкій вазі Руслан Чагаєв поділився своїми враженнями від поєдинку Віталія Кличка з Семюелем Пітером і наполіг на тому, що саме у поєдинку з ним Клички повинні розіграти четвертий титул.

"Дивився бій Кличко - Пітер по телевізору. Віталій, звичайно, справив на мене враження. Він практично ідеально провів поєдинок, у Пітера і шансу не було на успіх у цьому бою. Не думав, що все відбудеться саме так і не розумію, що відбулося з Пітером.

Тепер Кличкам, щоб здобули четвертий титул на двох, доведеться зустрітися зі мною. Зі мною, а не з Валуєвим, як всі говорять. Я справжній чемпіон і після того, як я вдруге поб"ю Валуєва, буду готовий зустрітися з будь-яким з братів. Не має значення Віталій це буде або Володимир, я дуже швидкий для них, влучити у мене їм буде дуже складно", - цитує Чагаєва Fightnews.com.

Зараз ви читаєте новину «"Кличкам доведеться зустрітися зі мною, а не з Валуєвим" - Руслан Чагаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі