субота, 29 червня 2013 13:57

Клейтон продовжив угоду з "Металістом"

Клейтон продовжив угоду з "Металістом"
"Сергій Курченко особисто зробив цю щедру пропозицію!" - Клейтон ФОТО: ru.metalist.ua

Бразилець Клейтон Хав'єр, який знаходиться на етапі реабілітації після непростої травми, підписав новий контракт з "Металістом" терміном до 2017 року і вирушив для відновлення в Бразилію. Перед вильотом Клейтон поспілкувався з клубною прес-службою.

"Мені 30 років і в цьому віці футболістам прийнято серйозно замислюватися про своє майбутнє. Не раз ЗМІ пов'язували моє ім'я з різними клубами, на мене і клуб виходили з пропозиціями про перехід, але я ніколи не сумнівався в тому, що хочу і далі грати в "Металісті". Я був щасливий у Харкові всі ці роки, але зараз, після отримання травми, у цей непростий для мене час, коли мене чекає досить тривале лікування (за прогнозами лікарів воно може зайняти близько 2 місяців), я навіть і не надіявся, що клуб запропонує мені продовжити контракт на таких прекрасних умовах.

Я вдячний головному тренеру, спортивному директору, 1-му віце-президенту, а особливо - президенту клубу за цю пропозицію, за те, що вони повірили в мене і створили мені всі умови не тільки для відновлення, але і для того, щоб кращі роки своєї кар'єри я провів саме у Харкові.

Сергій Курченко особисто зробив цю щедру пропозицію і подав мені руку у найскладніший момент моєї кар'єри, змусив мене піднялися духом, і я дійсно по-людськи вдячний йому. Це серйозний крок, про який я навіть не мріяв! Я ще раз переконався, що наш президент - людина з великим серцем. Упевнений, що відплачу йому і всім нашим уболівальникам своєю грою, ставленням до справи і результатами. Тепер у мене є подвійний стимул, щоб відновитися якомога швидше і повернутися до тренувань та ігор" - зазначив Хав'єр.

Зараз ви читаєте новину «Клейтон продовжив угоду з "Металістом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі