неділя, 26 жовтня 2008 15:21

Клебер, Родріго і Майкл не хочуть повертатися в "Динамо", Рінкон - не проти

Два представники київського "Динамо" прибули на цьому тижні до Бразилії для бесіди з футболістами, відданими в оренду в бразильські клуби, повідомляє ua-football. В середу після закінчення тренування в "Сан-Паулу" вони розмовляли із захисником Родріго. Українці планують провести аналогічну бесіду з Клебером з "Палмейрас", з Діого Рінконом з "Корінтіанса", а також з Майклом із "Сантоса" і з"ясувати їх ставлення до продовження оренди на майбутній сезон.

"Вони хочуть поговорити з гравцями і дізнатися, чи хочуть вони самі повернутися до України чи ні. Я знаю, що Родріго і Клебер хотіли б залишитися тут. Діого вважає за краще залишитися, але не бачить проблеми і в тому, щоб повернутися в "Динамо". Що стосується Майкла, з ним розмова відбудеться в п"ятницю, але я знаю, що він хоче залишитися в Бразилії - в "Сантосі" або в будь-якій іншій бразильській команді", - повідомив Джузеппе Діогуарді, агент футболістів.

"Сан-Паулу" не звертався офіційно до "Динамо" або агента Родріго з приводу продовження оренди, термін якої закінчується в кінці року. Разом з тим тренер Мурісіо Рамальо вже заявив публічно, що розраховує на гравця в майбутньому сезоні в світлі можливої участі клубу в Кубку Лібертадорес.

Випадок з Клебером складніший. Керівництво "Палмейрас" вже заявило про зацікавленість в збереженні гравця, але світова криза і підвищення курсу долара ускладнюють переговори.

Що стосується Рінкона, то внаслідок високої ціни ($4 млн) і його непотрібності "Корінтіансу" він, швидше за все, в наступному сезоні повернеться в "Динамо".

Керівництво "Сантоса" ще не прийняло остаточного рішення про продовження договору з Майклом, який в даний час відновлюється після травми коліна.

Зараз ви читаєте новину «Клебер, Родріго і Майкл не хочуть повертатися в "Динамо", Рінкон - не проти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі