понеділок, 24 листопада 2008 13:56

Клебер приносить чергову перемогу "Палмейрасу"

Нападаючий "Палмейраса" Клебер (належить київському "Динамо") забив перший м"яч в зустрічі з "Іпатінгою", який виявився переможним - "Іпатінзі" відзначитися так і не вдалося, а ось господарі забили ще один раз. Після цієї перемоги над "Палмейрасом" постали реальні перспективи потрапляння в Кубок Лібертадорес.

"Я думаю, що в "Палмейраса" є все, щоб класифікуватися в цей турнір. Нам потрібна така ж зібраність, яку ми показали сьогодні. Якщо у нас все це буде і в наступних двох матчах - ми пройдемо далі", заявив Клебер.

Також Клебер відповів на питання, чи збирається він повертатися в грудні в Україну: "Я завжди говорив і говоритиму, що хочу залишитися тут. Я не знаю, звідки йде інформація, що я хочу покинути "Палмейрас" - я не бачу себе за межами цього клубу. Я тут шанований, і хочу бути тут".

За два тури до закінчення бразильського чемпіонату склалася така ситуація: у "Сан-Пауло" 71 очко, у "Греміо" - 66, у "Ботафого" і "Палмейраса" - по 64, і у "Фламенго" - 63 очки. Перші три місця потрапляють в Лібертадорес безпосередньо, четверте - гратиме стикувальні матчі.

"Палмейрас" - "Іпатінга" - 2:0 (2:0)
Голів: Клебер, 13 (1:0), П"єрре, 36 (2:0).

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Клебер приносить чергову перемогу "Палмейрасу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі