вівторок, 07 серпня 2007 10:58

Клебер може стати гравцем донецького "Шахтаря"

Відразу в декількох бразильських ЗМІ, у тому числі і в достатньо авторитетній Globo, з"явилося досить сенсаційне повідомлення, що стосується двох українських топ-клубов, "Динамо" і "Шахтаря".

Бразильський нападник "Дінамо" Клебер може залишити Київ і перебратися в донецький "Шахтар", повідомляє www.terrikon.dn.ua.

У Клебера в кінці сезону закінчується контракт з "Динамо", і він не приховує, що хоче змінити обстановку. Очікувалося, що він залишить столицю України і перейде в якійсь інший європейський клуб, але тут несподівано до нього виявив зацікавленість "Шахтар".

Клебер говорить, що зараз він повністю зосереджений на підготовці до найближчих ігор українського чемпіонату і старту в кваліфікації Ліги чемпіонів, і не хоче детально говорити на цю тему. Але він так само повідомив, що в найближчий день до Києва повинен приїхати його агент, і що після попередніх консультацій з керівництвом "Динамо", можливо, він зможе сказати щось конкретніше із цього приводу.
Зараз ви читаєте новину «Клебер може стати гравцем донецького "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі