пʼятниця, 16 листопада 2007 09:54

Клебер і Родріго можуть залишити київське "Динамо"

Клебер і Родріго можуть залишити київське "Динамо"
Бразильський "Сантос" хоче підсилитися гравцями київського "Динамо" - захисником Родріго і нападником Клебером, інформує www.sport.com.ua.

Родріго - давня мрія тренера "риб" Вандерлея Люшембурго, який хоче сформувати сильну лінію захисту для вдалого виступу в Кубку Лібертадорес.

"Сантос" вже думає про сезон-2008. Як посилення керівництво клубу розглядає двох екс-гравців "Сан-Пауло", які належать київському "Динамо", Родріго і Клебера. Представники бразильського клубу  зверталися безпосередньо до футболістів про їх бажання повернутися на батьківщину. В даний момент і Родріго, і Клебер проходять курс реабілітації в Бразилії. Основною метою "Сантоса" все ж таки є захисник Родріго, який має стати головним посиленням до старту в Кубку Лібертадорес.

- Все залежить від "Динамо". Гравці зацікавлені повернутися до Бразилії. Я на цьому тижні разом з Родріго вилечу до України, щоб дізнатися у керівництва українського клубу думку по його майбутньому, - заявив агент гравця Джузеппе Дьогуарді.

"Сантос" хотів би узяти футболіста в оренду, оскільки не хоче витрачати великі гроші на трансфер. Родріго дуже добре виглядав в "Сан-Пауло" і має необхідний досвід виступів в Кубку Лібертадореса. Клебер все ще молодий і викуп його трансферу може бути вигідний.
Зараз ви читаєте новину «Клебер і Родріго можуть залишити київське "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі