пʼятниця, 04 березня 2011 17:22

Київським волонтерам Євро-2012 поставлять у "заліковку"

Київським волонтерам Євро-2012 поставлять у "заліковку"

Кожен волонтер приймаючого міста Київ буде забезпечений комплектом екіпірування, яку отримає після завершення чемпіонату в подарунок – це теніска, штани, вітрівка, шорти, кепка.

На час чемпіонату помічникам турніру видадуть проїздні квитки і мобільний зв'язок. Усі волонтери будуть застраховані і забезпечені харчуванням.

Про це на презентації програми "Київський волонтер" заявила заступник начальника Головного управління освіти і науки КМДА Лідія Нестеренко.

За її словами, волонтери отримають ще й інші стимули.

"Це, по-перше, досвід спілкування англійською, зарахування участі в організації чемпіонату в залікову книжку як навчальна практика чи залік з відповідної дисципліни. Це питання вже погоджено з Міністерством освіти і науки, молоді та спорту.

Помічники отримають також додаткові преференції – це сертифікат подяки за допомогу в організації турніру УЄФА, участь у святковій вечірці з нагоди завершення проекту, забезпечення путівками в табори відпочинку.

Передбачається також участь всіх волонтерів у святковій вечірці з нагоди закінчення проекту "Київські волонтери", розваги волонтерського центру (настільний теніс, стрітбол тощо) та подарунки від партнерів та приймаючого міста."

Нагадаємо, вчора стартувала реєстрація волонтерів Києва як приймаючого міста Євро-2012.

Столиця планує відібрати і навчити близько 6 тисяч помічників турніру. Сьогодні у столиці навчається понад 530 тисяч студентів. Зареєструватися та дізнатися більше про київських волонтерів можна на новому сайті приймаючого міста Київ.

Зараз ви читаєте новину «Київським волонтерам Євро-2012 поставлять у "заліковку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі