вівторок, 20 січня 2009 15:41

Київський "Арсенал" можуть виключити з Прем"єр-ліги

За неофіційною інформацією, Коломойський взяв участь у купівлі столичного клубу, власником якого став Леонід Черновецький. 

"Якщо один власник буде володіти трьома або чотирма командами, це вже буде не спорт. У нас чітко написано в статутних документах: один власник - один клуб. Були чутки про те, що співвласником "Арсеналу" буде Коломойський. Якщо це доведуть, може бути прийняте рішення про те, щоб власник двох клубів залишив якийсь з них або клуб буде виключений із Прем"єр-ліги. 

Усе залежить від власників клубів, які зустрінуться на зборах (планують зробити це до середини лютого), від того, чи готові вони повністю зрозуміти серйозність цього питання та розглядати його. Там мовчати ніхто не буде, усі люди досить самостійні та незалежні. Ніхто ні перед ким плазувати не буде", - прокоментував інформацію в.о президента української Прем`єр-Ліги Віталій Данилов.

Чемпіон

Зараз ви читаєте новину «Київський "Арсенал" можуть виключити з Прем"єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі