пʼятниця, 22 лютого 2008 10:09

Київське "Динамо" є збитковим клубом

Київське "Динамо" є збитковим клубом
Найбільш титулований футбольний клуб України - київське "Динамо" - продовжує накопичувати борги.

Чистий збиток ВАТ "Футбольний клуб "Динамо" (Київ) за підсумками 2007 року склав більше 42 мільйонів гривень, що на 24,1% перевищує аналогічний показник минулого року. За даними клубу, його непокритий збиток під кінець року досяг 213 мільйонів.

Крім того, футбольний клуб вже почав скорочувати кількість своїх працівників на 4% - до 971 людини. В цілому активи "Динамо" за минулий рік зменшилися на 3,7% - до 342 мільйонів.

Акціонери  АО ФК "Динамо" розглянуть підсумки його діяльності в 2007 році на загальних річних зборах 5 березня. Схоже, новий гендиректор Резо Чохонелідзе, спеціально запрошений Ігорем Суркісом, поки не може змінити на кращий ситуацію в столичному клубі.

Опубліковані цифри ще раз показують дійсну причину, по якій столичний клуб не зробив цією зимою жодної серйозної покупки футболіста. Більш того, тепер остаточно зрозуміло, чому Суркіс запросив в "Динамо" на посаду головного тренера Юрія Семіна, а не відомого фахівця із Західної Європи. До речі, в 2007 році кияни продали за пристойні гроші (3,7 мільйона євро) лише Родольфо - в московський "Локомотив". Інші гравці в основному віддавалися в оренду з однією метою - щоб розвантажити склад і зарплатову відомість.

"Спорт.com.ua"
Зараз ви читаєте новину «Київське "Динамо" є збитковим клубом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі