середа, 16 квітня 2008 20:00

Київське "Динамо" стало першим фіналістом Кубка України

Перший матч 1/2 фіналу Кубка України в Києві закінчився перемогою "Динамо" з рахунком 2:1, тому "Металург" в цьому матчі влаштовувала навіть мінімальна перемога. На жаль, мріям прихильників донецького клубу побачити своїх улюбленців у фіналі, так  і не збутися..

Гра пройшла практично без голевих моментів і нечисленні глядачі на трибунах відверто нудьгували. А на 68-й хвилині все в цьому протистоянні стало ясно. Гіоане увірвався в карний майданчик "Металурга" і з-під Білозора поклав м"яч в ближній кут воріт Воробйова. Голіпер в цьому епізоді явно не виручив команду.

"Металург" Д - "Динамо" - 0:1 (0:0)

16 квітня. Донецьк. Центральний стадіон "Шахтар".

Суддя - Лусиліу Кортеш Батішта (Португалія).

"Металург Д": Воробйов, Білозор, Чечер, Булут, Романенко (Мелконян, 64), Данилов, Даніловський (Гвозденович, 46), Аракелян (Тимченко, 67), Кройфф, Фернандеш, Косирін.

Головний тренер Микола Костов.

"Динамо": Шовковський, Маркович, Ващук, Мандзюк, Каддурі, Гіоане, Корреа, Алієв (Морозюк, 88), Михалик, Млевський (Шацьких, 46), Кравець (Нінковіч, 82).

Головний тренер Юрій Сьомін.

Гол: Гіоане (68)

Попередження: Михалик (23), Чечер (60), Мандзюк (63), Алієв (71), Косирін (90+2).
Зараз ви читаєте новину «Київське "Динамо" стало першим фіналістом Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі