середа, 25 червня 2008 13:59

Київське "Динамо" розлякало всіх претендентів на Емана

Київське "Динамо" розлякало всіх претендентів на Емана

Президент "Тулузи" Олів"є Садран підтвердив в інтерв"ю одній з газет Андалузії, що клуб не отримував офіційної пропозиції від "Бетіса" з приводу придбання камерунця Ашиля Емана. В той же час за його словами київське "Динамо" запропонувало за гравця 9,5 мільйонів євро, повідомляє Dynamomania.

Ситуація виглядає достатньо заплутаною, оскільки раніше на офіційному сайті "Бетіса" з"явилося повідомлення про те, що іспанці готові заплатити за Емана 6 мільйонів євро. Проте в повідомленні було вказано, що це остання пропозиція "Бетіса", яку не буде переглянуто у бік збільшення. Ще одним претендентом на футболіста був "Ньюкасл".

Контракт Емана з "Тулузою" розрахований ще на три роки, тому його майбутнє залежить від рішення керівництва французької команди, яке, судячи з усього, схиляється до "київського напряму".

Нагадаємо, що 26-річний півзахисник Ашиль Емана з 2001 року виступає в "Тулузі" (до цього рахувався в другому складі "Валенсії"), де провів за цей час 226 поєдинків (28 голів). У складі збірної Камеруну награв 11 ігор (не забивав).

Зараз ви читаєте новину «Київське "Динамо" розлякало всіх претендентів на Емана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі