понеділок, 03 березня 2008 15:51

Київ використовуватиме вертольоти для забезпечення безпеки на Євро-2012

Київська влада має намір залучити медичні і міліцейські вертольоти для забезпечення безпеки під час проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Секретар Київради Олесь Довгий зазначив, що київська влада зобов"язана вже зараз думати про безпеку майже мільйона гостей, які приїдуть в столицю під час проведення Євро-2012. "У зв"язку з цим виникає питання про відповідність інфраструктури міста всім сучасним нормам і вимогам". Він також нагадав про збільшення і створення нових загонів Міністерства внутрішніх справ, створення нових пожежних депо, єдиної диспетчерської системи з єдиним телефонним номером, модернізації системи оповіщення населення.

"Ми кажемо про нові медичні і міліцейські вертольоти, оновлений автомобільний парк загонів МВС, оновлені карети швидкої допомоги", - підкреслив секретар. Крім того, київська влада пообіцяла відповідну медичну допомогу всім уболівальникам, які в ній матимуть потребу.

Іnterfax Україна
Зараз ви читаєте новину «Київ використовуватиме вертольоти для забезпечення безпеки на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі