середа, 14 серпня 2019 01:32

Киян вистачило на 20 хвилин: аналіз матчу "Динамо" - "Брюгге"

Киян вистачило на  20 хвилин: аналіз матчу "Динамо" - "Брюгге"
Виліт з Ліги чемпіонів може коштувати Хацкевичу посади тренера "Динамо"

"Динамо " зіграло в нічию 3:3 з "Брюгге" на "Олімпійському" та попрощалося з Лігою чемпіонів. Перша гра завершилася мінімальною перемогою бельгійської команди.За сумою двох матчів - рахунок 4:3 на користь "Брюгге".

Gazeta.ua зібрала головні аспекти київської гри.

"Динамо" хотіло грати у конструктивний футбол. Тренерський штаб киян залишив у запасі Сидорчука, а Гармаш взагалі опинився поза заявкою. На противагу цьому, в старті вийшоли Шепелєва та Андрієвський. Обидва гравці загострені на роботу з м'ячем . Перші 20 хвилин "Динамо" швидко переходило середину поля та шукало простір на флангах. Подачі з флангів завершувалися небезпекою біля воріт Міньоле.

Динамівців вистачило на 20 хвилин. Киян перші 20 хвилин створювали моменти біля воріт суперника та не давали "Брюгге" нічого зробити в атаці. Після цього гравці "Динамо" зменшили темп гри, що призвело до того, що гості вирівняти гру.

Шепелєв повністю виключив лідера "Брюгге". Ключову роль у команді Клемана виконує атакувальний півзахисник Ганс Ванакен. Саме він є мозковим центром "Брюгге ". Шепелєв завдяки персональній опіці виключив лідера бельгійців із гри. "Брюгге "в атаці не завжди знав як діяти.Більше сподівався на помилки суперника, ніж свою гру.

Вербич був найгострішим гравцем. Словенський легіонер "Динамо" в перших матчах сезону виглядав слабко на полі. Але в грі проти "Брюгге" видав сильний матч. Раз за разом обігрував свого візаві Мату на лівому фланзі та загрожував воротам суперника.

Вербич був найгострішим гравцем в складі "Динамо"


Миколенко та Кадар провалили гру. Лівий фланг "Динамо "виглядав найбільш вразливою в обороні. Тау мав багато свободи в атаці. Кадар не страхував партнерів та програв багато єдиноборств. В тому числі на другому поверсі.

Циганков зіграв на незвичній позиції. В першому таймі Циганков був малоефективним на своєму правому фланзі. Багато старався, але користі в його діях було мало. В перерві Циганков був переведений на позицію атакувальнго центрального півзахисника, що додало атакам "Динамо" швидкості. Але суттєво не допомогло в конструктиві атак.

Жерсон Родрігес - не зіграний з партнерами. Новачок "Динамо" поки виглядає білою вороною. Весь час проведений на полі він був відрізаний від партнерів. В штрафній суперника Родрігес м'яча майже не торкався. Проводячи весь час в боротьбі за м'яч в середині поля або на фланзі.

У другому таймі швидкі гравці бельгійців двічі спіймали "Динамо" на контратаках


Долю протистояння вирішили дрібниці
. Не можна сказати, що "Динамо "слабше за "Брюгге, чи навпаки. Це команди приблизно одного рівня. Вирішальними стали :відсутність Шепелєва в першій грі, реалізація моментів та форма лідерів "Динамо "Кияни програли своїм проблемам, а не супернику."Брюгге "використав свої сильні сторони. Позиційна гра у "Брюгге" не особливо виходила. Насамперед, через слабку гру лідера Ванакена. На допомогу бельгійцям прийшла гра на стандартах. Саме після кутового гості зрівняли рахунок. Це не стало сюрпризом, бо у чемпіонаті Бельгії "Брюгге "славиться грою на другому поверсі. У другому таймі швидкі гравці бельгійців двічі спіймали "Динамо" на контратаках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич обговорить свою відставку із Суркісом

Після вильоту з Ліги чемпіонів "Динамо" продовжить єврокубковий сезон в групі Ліги Європи. Жеребкування - 30 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Киян вистачило на 20 хвилин: аналіз матчу "Динамо" - "Брюгге"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі