пʼятниця, 29 жовтня 2010 15:32

Китайський режисер зняв фільм: "Убити восьминога Пауля"

Китайський режисер зняв фільм: "Убити восьминога Пауля"

Китайський режисер Цзян Сяо в листопаді представить публіці фільм "Убити восьминога Пауля", в якому, на її думку, буде розказана справжня історія про те, хто насправді передбачав результат матчів чемпіонату світу з футболу.

Науково-фантастичний трилер має багато колізій і в кінцевому підсумку глядачі дізнаються, що восьминіг був зовсім не оракул, а його пророчі можливості були обманом ділків від футболу. Зйомки почалися ще до смерті Пауля. За словами режисера фільму, восьминіг помер ще за два дні до фіналу чемпіонату світу, а німці тільки зараз повідомили про його природню смерть, щоб заробити на популярності Пауля.

"Мені дуже подобається футбол, і я люблю Кубок світу. Однак дуже багато людей роблять ставки на матчі чемпіонату світу", - розповіла Цзян Сяо. - "Тому, коли я вирішила створити цей фільм, то, перш за все, хотіла показати людям, що вони сильно ризикують роблячи ставки на матчі".

Китаянка не вірить в пророчі можливості восьминога: "Наскільки я знаю, Пауль правильно передбачив вісім ігор поспіль. Це не реально. Восьминіг настільки розумний, як людина. Так що це був ідеальний план ввести в оману людей у всьому світі, тому що люди дійсно вірять у дива".

Прем'єра фільму в Китаї призначена на 30 листопада.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Китайський режисер зняв фільм: "Убити восьминога Пауля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі