середа, 26 грудня 2007 15:43

Китайці приготували до Олімпіади грандіозний свисток з 2008 тиграми

Підготовка до Літньої олімпіади, яка стартує в наступаючому році, в Китаї йде повним ходом. Причому таким ходом, що навіть складно припустити розмах, з яким буде проведено головну спортивну подію чотириріччя, адже робота ведеться на всіх фронтах.

Так селяни з китайської провінції Хенань підготували до пекінської Олімпіади 2008 року четирехсотметровий свиток із зображенням 2008 тигрів. Ні для кого ні секрет, що цей звір, що відноситься до сімейства котячих, є одним з символів Китаю, і таким вчинком, селяни, мабуть, хотіли виразити всю грандіозність майбутньої події.

Це творіння - справа рук два молодих селянин з села Вангунчжуан, які витратили на створення цього витвору мистецтва два роки і збираються в суботу, 29 грудня, піднести його в дар оргкомітету Олімпіади.

Довжина свистка складає 401 метр, а ширина - трохи більше метр. На нім зображені тигри різної величини і в різних ракурсах, повідомляє "Лента.ru".
Зараз ви читаєте новину «Китайці приготували до Олімпіади грандіозний свисток з 2008 тиграми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі