вівторок, 20 лютого 2007 18:56

Кисневі маски допомогли футболістам дограти матч в горах

  Фрагмент матчу "Потосі" – "Фламенго"
Фрагмент матчу "Потосі" – "Фламенго"

Керівництво бразильського футбольного клубу "Фламенго" заявило, що ніколи більше не відпустить гравців своєї команди до Болівії, оскільки проводити матчі в цій країні негуманно, повідомляє Лєнта.ру. Цю заява президент "Фламенго" Марсіо Брага зробив після закінчення гри своєї команди в груповому турнірі Кубку Лібертадорес проти болівійського "Потосі".

Поєдинок проходив на високогірному стадіоні "Маріо Меркадо" (4000 метрів над рівнем моря). Бразильські футболісти під часгри не раз змушені були вдаватися до допомоги кисневих масок, оскільки на такій висоті їм не вистачало повітря.

Марсіо Брага підкреслив, що не можна було проводити матч на висоті, не рекомендованій лікарями, оскільки команди опинилися в нерівних умовах, а це порушує спортивний принцип справедливої гри.

- Проведення матчів в таких умовах необхідно заборонити, оскільки життя спортсменів наражається на небезпеку, - заявив президент "Фламенго".

Не дивлячись на всі складнощі, бразильська команда змогла звести зустріч внічию - 2:2.

Зараз ви читаєте новину «Кисневі маски допомогли футболістам дограти матч в горах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі