пʼятниця, 21 вересня 2007 10:45

Кириленко може продовжити кар"єру в Росії

Лідер збірної Росії з баскетболу Андрій Кириленко підтвердив своє бажання піти з клубу НБА "Юта Джаз". При цьому гравець підкреслив, що готовий завершити кар"єру в американській лізі і повернутися в один з російських або європейських клубів.

Контракт російського баскетболіста з клубом з Солт-Лейк Сіті діє ще чотири роки, за які Кириленко повинен заробити 63 мільйони доларів. За словами форварда, він готовий грати в іншому клубі за менші гроші, щоб виходити на майданчик і отримувати задоволення від гри. Поки спортсмен не знає, чи цікавляться ним інші команди НБА.

Остаточне рішення піти з "Юти" Кириленко прийняв після чемпіонату Європи в Іспанії, де збірна Росії завоювала золоті медалі, а Кириленка визнали "найціннішим" гравцем турніру (MVP). Капітан національної команди підкреслив, що готовий повернутися в один з російських клубів.

- Хочу бути там, де я потрібний. А зараз я відчуваю, що потрібний своїй країні. Але не можна виключати і зарубіжні європейські клуби. Повірте, я дійсно готовий піти з НБА. Це зовсім не означає, що я горю бажанням відправитися до Європи. Просто готовий, - підкреслив Кириленко.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Кириленко може продовжити кар"єру в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі